16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζίμπαρτς: “Θα παλέψουμε για την πρόκριση στην Τουρκία”

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νεσίμπ στον πρώτο αγώνα της Φάσης των 16 στο EuroCup Γυναικών. Πλέον θα παλέψει για την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης στον επαναληπτικό την επόμενη Τετάρτη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρτιν Ζίμπαρτς, εστίασε σε αυτό ακριβώς το σημείο.

"Σε τόσο υψηλό επίπεδο είχαμε να παίξουμε πριν από τα Χριστούγεννα, από το ματς με την Ενισέι. Σίγουρα, ήταν δύσκολο να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπα για ολόκληρο το 40λεπτο. Είχαμε αναλύσει πολλά πράγματα, κάποια δούλεψαν, κάποια όχι τόσο καλά. Να δώσουμε συγχαρητήρια στις παίκτριες της Νεσίμπ, κάποιες από αυτές έκαναν τη διαφορά. Τέλος πάντων, ήταν το πρώτο ματς, είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε ακόμα, θα παλέψουμε για τη νίκη στον άλλο αγώνα".

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε: "Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα, 83 πόντοι είναι πάρα πολύ. Το χειρότερο είναι, ότι ήταν από σουτ που δώσαμε εμείς πολύ εύκολα. Το ξέραμε ότι η Νεσίμπ είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ καλά, έχει καλές παίκτριες, έχει σουτέρ και τους δώσαμε ρυθμό από την αρχή. Αυτό μας στοίχισε. Παρόλα αυτά, κρατήσαμε κοντά, βάλαμε 79 πόντους, η διαφορά είναι μικρή, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε άλλο ένα ματς στην Τουρκία και εννοείται, ότι θα πάμε εκεί να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ