20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ζίμπαρτς: “Δεν υπάρχει τέλειο παιχνίδι”

Ο Ολυμπιακός έκανε το ιδανικό πρώτο βήμα στο EuroCup Γυναικών με την άνετη νίκη του επί της Μπίντγκοτζ στο ΣΕΦ. Επικράτησε 103-68, δείχνοντας πως μπορεί να πάρει πολλά στο παρκέ από πολλές αθλήτριες.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", Μάρτιν Ζίμπαρτς, στάθηκε στο γεμάτο ρόστερ της ομάδας του, μιλώντας λίγο μετά τον αγώνα: «Έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ που μας βοηθάει να παίξουμε καλό ποιοτικό μπάσκετ, ο κύριος στόχος μας ήταν να κρατήσουμε αυτή την ένταση για 40 λεπτά και έτσι θέλουμε να παίζουμε και σε όλη τη σεζόν. Έχουμε πολύ ποιοτικό βάθος πάγκου που μας βοήθησε σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εννοείται ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και δεν υπάρχει το τέλειο παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σημερινή μας εμφάνιση».

Από την δική της πλευρά η Αλέξις Τόλφρι, τόνισε: «Παίξαμε σκληρά και ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή, για να πάρουμε μια καλή νίκη στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Ο προπονητής είχε τονίσει στις προπονήσεις να μην δώσουμε κανένα εύκολο ριμπάουντ και έφτιαξε ένα πολύ καλό αμυντικό πλάνο που μας βοήθησε να απελευθερωθούμε και στην επίθεση. Οι συμπαίκτριές  μου με βοήθησαν πολύ απόψε, βρήκαν τις ελεύθερες πάσες και εγώ είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, γι' αυτό και κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ