25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ζήτησε συγγνώμη ο Αντετοκούνμπο

Ο προσωπικός λογαριασμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης παραβιάστηκε και ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, αφού ανέλαβε και πάλι το χειρισμό του, ζήτησε συγγνώμη από όλους.

Θύμα χάκερ έπεσε ο «Greek Freak», με ανεπίτρεπτα πράγματα να γράφονται στο Twitter του, ενώ όπως ενημέρωσε η σύντροφός του Μαράια Ρίντλσπριγκερ παραβιάστηκαν και το τηλέφωνό του, το e-mail του και ο τραπεζικός λογαριασμός του. Ο αδερφός του, Κώστας Αντετοκούνμπο, ενημέρωσε άμεσα για την κατάσταση και λίγο μετά, αφού ο Έλληνας διεθνής των «ελαφιών» ανέκτησε τον έλεγχο, απολογήθηκε και ο ίδιος δημόσια.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Γεια σας, είμαι πίσω ξανά και θέλω να αναφερθώ στο περιστατικό με τα social media που έγινε νωρίτερα και για το οποίο ήδη διεξάγεται έρευνα. Τα tweets και τα ποσταρίσματα ήταν εξαιρετικά χυδαία και απρεπή και προσωπικά είμαι απογοητευμένος και αηδιασμένος που κάποιος είπε αυτά τα χυδαία πράγματα. Νιώθω άσχημα που οι Μπακς, Κρις (Μίντλετον), Λεμπρόν (Τζέιμς) και η οικογένεια του Κάρι συμπεριλήφθηκαν σε αυτά τα χυδαία και αναληθή tweets. Ειδικά νιώθω άσχημα για την οικογένεια του Κόμπι Μπράιαντ, την περίοδο που θρηνεί να δέχεται αυτήν την αρνητική και απαράδεκτη συμπεριφορά. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση προς την οικογένειά μου και να είστε ασφαλείς».

Η ενημέρωση, που είχε προηγηθεί από τους Μιλγουόκι Μπακς: «Οι λογαριασμοί του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media δέχθηκαν επίθεση από χάκερ κι έχουν αποσυρθεί. Μια έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη».

Η ενημέρωση από τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Το Twitter, το τηλέφωνο, το e-mail και ο τραπεζικός λογαριασμός του Γιάννη παραβιάστηκαν. Απολογείται για όσα δημοσιεύθηκαν και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Τα πράγματα που γράφτηκαν από αυτόν το χάκερ είναι ακατάλληλα και αηδιαστικά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ