11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ζήσης: «Πετυχημένη σεζόν μόνο αν κατακτήσουμε τίτλους»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, έθεσε υψηλά τον πήχη για την 'Ενωση φέτος στη συνέντευξη τύπου, υποστηρίζοντας ότι μόνο με την κατάκτηση τίτλων θα θεωρηθεί πετυχημένη η χρονιά ενώ βλέπει το Super Cup σαν μια καλή προετοιμασία για το Final 8 του BCL.

Αναλυτικά ο Νίκος Ζήσης ανέφερε χαρακτηριστικά:«Να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά στις ομάδες του Σούπερ Καπ. Είναι ευτυχής συγκυρία αυτό το Σούπερ Καπ από τη στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τις διοργανώσεις. Οι ομάδες δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες στο τουρνουά και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για το Final 8. Όταν μπαίνεις στο παρκέ, είτε έχει να κάνει με φιλικό, είτε με επίσημο αγώνα, πόσο μάλλον Σούπερ Καπ, δίνεις το 100% σου για να το κερδίσεις. Εμείς σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, μια πολύ καλή ομάδα με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ και παρά τις αλλαγές που έκανε θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος για να τον νικήσουμε» ενώ συνέχισε:

«Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους. Επιτυχημένη θα είναι μια σεζόν μόνο αν έχουμε κατακτήσει τίτλους. Θα πρέπει να πάρουμε έναν έναν τους στόχους. Μέσα σε δύο εβδομάδες έχουμε δύο πολύ σημαντικούς στόχους για εμάς Με τη δουλειά που θα κάνουμε και ελπίζοντας πως η σεζόν θα είναι μεγάλη χωρίς διακοπές, να δούμε τι θα κάνουμε στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε» ενώ στο τέλος ανέφερε:

«Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από αυτό το κίνητρο, να κερδίζουμε τίτλους. Πόσο μάλλον μετά από τέτοια μεγάλη διακοπή. Πρώτη φορά όλα τα παιδιά δεν παίξαμε μπάσκετ για 6 μήνες. Ζήσαμε μια περίοδο καραντίνας αναγκασμένοι να μείνουμε σπίτι. Σίγουρα είναι πολύ μεγάλο κίνητρο ώστε να συμμετάσχεις σε μεγάλους αγώνες και να κερδίσεις τίτλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ