32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ζήσης : «Νοιώθω ευλογημένος και τυχερός»

Ο Νίκος Ζήσης δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την συμμετοχή της ΑΕΚ αλλά και την δική του στον τελικό.

Θυμήθηκε ότι το πρώτο παιχνίδι στην επιστροφή του ήταν με την Μπούργος και μίλησε για το πόσο ευλογημένος και τυχερός νιώθει που επέστρεψε στην ΑΕΚ, και μπορεί να διεκδικήσει ακόμη ένα τρόπαιο.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Ένωσης ανέφερε :

«Η ζωή τα φέρνει καμμιά φορά έτσι και το ντεμπούτο μου ξανά στην ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια έγινε κόντρα στη Μπούργος και τώρα τη βρίσκουμε στον τελικό. Δεν είναι κλισέ αυτό που θα πω, αλλά πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο και αρετές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι ο τρόπος που αγωνιστήκαμε στα δύο παιχνίδια μας εδώ στο φάιναλ 8, με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα με την Νίμπουρκ, είναι ακριβώς αυτός που θέλουμε να παίξουμε και στον τελικό. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από τον τελικό και περιμένουμε μια μεγάλη μάχη. Σε έναν τέτοιο αγώνα πολλές φορές τα σχέδια που έχεις κάνει μπορεί να πάνε στα…σκουπίδια. Μπορεί να παίξει ρόλο ακόμα και μια άμυνα, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο. Δεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί, αλλά έχουμε απεριόριστο σεβαστό στην αντίπαλό μας μια εξαιρετική ομάδα που παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ξέρει να τρέξει στο γήπεδο και έχει αρχές», για να προσθέσει :

«Νοιώθω ευλογημένος και τυχερός που έπαιξα σε μεγάλες ομάδες στην καριέρα μου με αποτέλεσμα να συμμετέχω σε αρκετούς τελικούς και να έχω κατακτήσει το τρόπαιο σε κάποιους από αυτούς. Νοιώθω μεγάλη ευλογία που επέστρεψα στην ΑΕΚ και ήδη κατακτήσαμε και έναν τίτλο, το κύπελλο τον περασμένο Φεβρουάριο. Το μυστικό σε έναν τελικό είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην παρασυρθείς από τις σκέψεις σου του τι θα γίνει εάν κατακτήσεις το κύπελλο ή το χάσεις. Πρέπει να δώσεις το 100% και κυρίως να κάνεις σωστά κάθε μικρό πράγμα στον αγώνα ώστε στο τέλος της ημέρας να είσαι ικανοποιημένος. Θα ήταν ότι πιο όμορφο να είχαμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας και όλοι έχουμε ζήσει πόσο «ζεστασιά» σου δίνουν στο ΟΑΚΑ. Όμως τώρα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ