23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ζήσης: “Δύσκολο για την ομάδα, δυσκολότερο για μένα”

Ο Νίκος Ζήσης γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ, έζησε το θρίλερ της πρόκρισης την οποία πανηγύρισε για την Μπάμπεργκ, ετοιμάζεται για ένα ακόμα φάιναλ φορ στην καριέρα του, αλλά δεν έκρυψε τα έντονα συναισθήματα που του δημιουργήθηκαν από την διαδικασία των προημιτελικών με την ΑΕΚ.

"Ποτέ δεν έκρυψα τα αισθήματά μου για την ΑΕΚ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκα μπασκετικά. Ηταν για μένα μια πολύ δύσκολη διαδικασία, το είχα πει από την πρώτη στιγμή και ειδικά το να παίξω για την πρόκριση σε αυτό το γεμάτο γήπεδο. Χαίρομαι πραγματικά που η ΑΕΚ ζει την αναγέννησή της μετά τα δύσκολα που πέρασε, που βρέθηκαν άνθρωποι και κάνουν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια.

Εδώπου φτάσαμε έμοιαζε για την ομάδα μας πολύ δύσκολο πριν από λίγο καιρό. Κάναμε άσχημη αρχή στην διοργάνωση, είχαμε και αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν. Θέλω να συγχαρώ όλους στην ομάδα, αλλά ιδιαίτερα τον Φεντερίκο Πέρεγκο τον προπονητή μας, έναν πολύ νέο άνθρωπο ο οποίος κατάφερε να αλλάξει πράγματα.

Στο τάιμ άουτ την ώρα που η ΑΕΚ είχε ξεφύγει με 12 πόντους, είπαμε να μείνουμε ψύχραιμοι και να μειώσουμε γρήγορα την διαφορά για να επιστρέψει η πίεση στην ΑΕΚ. Χαίρομαι που αυτό έγινε με τα τρίποντα του Μπράις Τέιλορ, γιατί είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στην καριέρα του", ήταν οι δηλώσεις του μετά τον αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ