17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζάρας: “Φταίει η άμυνά μας”

Ο Θοδωρής Ζάρας έκανε λόγο για πρόβλημα στην άμυνα μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΓΛ Φάρο στη Λάρισα: "Ξεκάθαρα φταίει η άμυνά μας. Όταν δέχεσαι 100 πόντους, είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα παιχνίδι και να νικήσεις. Από την αρχή δεχθήκαμε πολλά και εύκολα καλάθια και δεν ελέγξαμε ποτέ τον ρυθμό του παιχνιδιού, ώστε να πάρουμε προβάδισμα και να το διατηρήσουμε».

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τους Κόνιαρη και Μαργαρίτη, αλλά ο Ζάρας δεν αναζητά δικαιολογία στην απουσίες αυτές: "Ήταν σημαντικές απουσίες για εμάς, αλλά σήμερα δεν είχαμε συγκέντρωση, δεχτήκαμε πολλούς πόντους και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Το βλέμμα και το μυαλό εστιάζει τώρα στον αγώνα με την Ιμπεροστάρ Τενερίφε για το Basketball Champions League. Έναν αγώνα δύσκολο στον οποίο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, αλλά και του Κώστα Βασιλειάδη, αλλά και ένα ταξίδι ιδιαίτερα δύσκολο και κουραστικό: "Είναι πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη με στόχο να κάνει πιο εύκολη την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ