16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ζάρας: «Έτοιμοι για το διπλό στη Ρόδο»

Ο Άρης έχει αφήσει πίσω του τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και έχει στρέψει την προσοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως επισήμανε ο Θόδωρος Ζάρας ενώ τόνισε πως οι "κίτρινοι" είναι έτοιμοι για το ματς με τον Κολοσσό (18/3, 17:00) στην Ρόδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο γκαρντ του Άρη:

«Νίκη για το προβάδισμα…

Γεια σε όλους!

Για εμάς ήταν μια διαφορετική εβδομάδα υπό την έννοια ότι ήταν η πρώτη μετά τον αποκλεισμό μας από το Basketball CL. Μας στενοχωρεί το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε στους «8» στην Ευρώπη, ωστόσο, το έχουμε αφήσει πίσω μας και πλέον έχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση στην Ρόδο. Θα πάμε σε μια πολύ δυνατή έδρα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο Κολοσσός, ειδικά στο σπίτι του, παίζει πάρα πολύ δυνατά. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί σε περίπτωση νίκης θα αποκτήσουμε πολύ σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθειά μας για κατάκτηση της 4ης θέσης, αν και έχουμε να δώσουμε κι άλλα δυνατά ματς.

Το θετικό είναι ότι δεν θα έχουμε απουσίες, δεδομένου ότι επιστρέφει και ο Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος στις προηγούμενες αναμετρήσεις απουσίασε λόγω τραυματισμού. Πάμε έτοιμοι να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας και να τα δώσουμε όλα για το διπλό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ