16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Εuroleague: Πολονάρα και Μίκι «μοιράστηκαν» το βραβείο του ΜVP (vid)

Διπλή αγωνιστική αυτή την βδομάδα και δύο MVP αναδείχθηκαν από την Euroleague. Από την μία ο Ακίλε Πολονάρα για την μεγάλη του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και από την άλλη ο Τζόρνταν Μίκι στην νίκη της Χίμκι επί της Βιλερμπάν.

Το θέαμα και το πρόγραμμα της Εuroleague την περασμένη βδομάδα, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες για την 32η και 33η αγωνιστική, ήταν αρκετά πλούσιο και έδωσε την ευκαιρία σε δύο αθλητές να αναδειχθούν MVP της εβδομάδας. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος οδήγησε την Χίμκι στην μόλις τρίτη φετινή της νίκη στη διοργάνωση κόντρα στη Βιλερμπάν.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός παίκτης αγωνίστηκε για 44 λεπτά περίπου (χρειάστηκε παράταση) και σημείωσε 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και κέρδισε 9 φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ισοφάρισε τους 36 βαθμούς στην αξιολόγηση όπου αποτελεί προσωπικό του ρεκόρ.

Από την άλλη ο Ακίλε Πολονάρα έκανε ότι βρέθηκε σε τρομερό βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της Μπασκόνια για είσοδο στα πλέι οφ. Για την ακρίβεια ο Ιταλός παίκτης ήταν «διπλός, σημειώνοντας 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ παράλληλα μοίρασε 4 ασίστ και έκλεψε την μπάλα 3 φορές. Το αξιέπαινο ήταν ότι σε περίπου 38 λεπτά συμμετοχής δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος.

Παράλληλα τα πέντε τρίποντα που σημείωσε σε έναν αγώνα αποτελούν προσωπικό του ρεκόρ στην διοργάνωση και αυτό είναι το πρώτο βραβείο MVP που παραλαμβάνει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ