20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Εύκολα ο Κολοσσός το φάντασμα του Αρη

Οι ελάχιστοι πιστοί του Αρη που είχαν... απόθεμα κουράγιου και πήραν στο ερημικό Αλεξάνδρειο για να δουν κάτι καλό απέναντι στον Κολοσσό, απλά μεγάλωσαν την απογοήτευσή τους. Ο Κολοσσός έκανε επίδειξη δύναμης και ισχύος, φτάνονταςάνετη νίκη του με σκορ 86-72 τον Αρη που, έχοντας χάσει μεσοβδόμαδα τον Βασιλόπουλο και έχοντας και την απουσία του Αθηναίου, αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με εξαίρεση λίγα λεπτά προς το τέλος του αγώνα, απλά μεγάλωσε τα ερωτηματικά για το αν μπορεί να βελτιωθεί σε κάτι μετά από τόσο καιρό.

Ολοκληρωτική και σε όλους τους τομείς ήταν η επικράτηση του Κολοσσού στο πρώτο ημίχρονο, ομάδας με πολύ περισσότερες λύσεις, που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο και πώς να το κατακτήσει. Οι Ροδίτες πάητσαν το γκάζι με στόχο να κουράσουν τους αντιπάλους που είχαν και τς δύο σοβαρές απώλειες, του παίκτη της ΑΕΚ πλέον Βασιλόπουλου και του τραυματία Αθηναίαου και σταδιακά έχτιζαν και αύξαναν μια διαφρά. Με τον Γκρίφιν να σέρνει πρώτος τον χορό ο Κολοσσός έκλεισε το δεκάλεπτο με 27-21 και με 14-2 ριμπάουντ(!). Στο δεύτερο δεκάλεπτο πήρε τη μπαγκέτα ο Τζόουνς που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε 11 πόντους, ο Αρης έμοιαζε να έχει ήδη καταρρεύσει και ο Κολοσσός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 48-34, με 20-9 ριμπάουντ και με 15-6 ασίστ

Ο Αρης έκανε την προσπάθειά του να μείνει στο ματς στην διάρκεια της τρίτης περιόδου, έριξε μια φορά τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, 50-59, αλλά ο Κολοσσός συνεχίζοντας να κυριαρχεί στον αέρα (30-16 ριμπάουντ στο 30') και έχοντας βρει εύκολους πόντους με το μακρινό σουτ του Μπρέι, έκλεισε το δεκάλεπτο με 68-53 και με ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη την οποία και πήρε χωρίς σε κανένα σημείο να απειληθεί παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά να συμμαζέψουν κάπως την κατάσταση.

ΑΘΟΡΥΒΟΣ: Ο Κολοσσός είχε αρκετούς παίκτες να προσφέρουν κατά διαστήματα στον αγώνα, όμως ο Σταύρος Σχίζας είχε διάρκεια στην προσφορά του, η οποία ήταν και σε πολλούς τομείς και αποτελούσε μια εγγύηση για τους Ροδίτες.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Κολοσσός έκανε... πάρτι στις μάχες του Αρη κυριαρχώντας με 39-25 ριμπάουντ, ενώ και ο απολογισμός 23-12 στις ασίστ έδειχνε μια ομάδα με αυτοματισμούς και μια... τελματωμένη στην επίθεση.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ