25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εύκολα οι γηπεδούχοι στα ντέρμπι, «μπαμ» από Μιλάνο (videos)

Ο Ολυμπιακός έκανε... πλάκα στη Φενέρμπαχτσε με 95-70 και μετέτρεψε το ντέρμπι σε... περίπατο, ενώ η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό 93-87. Τεράστια νίκη της Αρμάνι Μιλάνο μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 83-81. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ έδειξε στη Ρεάλ ποιος είναι το αφεντικό και πήρε τη νίκη (93-87), παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Μεγάλο ντέρμπι υποθετικά θα διεξαγόταν και στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου διέλυσε το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 95-70 και πέτυχε δεύτερη νίκη επί των Τούρκων. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Πολύ σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η Αρμάνι Μιλάνο η οποία άλωσε το «Παλάου Μπλαουγκράνα» με 83-81 κι έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μπαρτσελόνα για είσοδο στα πλέι οφ. Το νικητήριο καλάθι σημείωσε ο Ντάιρις Μπέρτανς 5'' πριν το τέλος. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Στις νίκες επέστρεψε και η Ζαλγκίρις που παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο κυρίως επιθετικά κι έκαμψε στο Κάουνας την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 99-84. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά ματς της ημέρας, η Αναντολού Εφές πανηγύρισε την έκτη φετινή της νίκη, λυγίζοντας εύκολα τη Βαλένθια με 82-66. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλες τις αναμετρήσεις:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ