17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Εχασε μεγάλη ευκαιρία το Περιστέρι στην Γερμανία

Το Περιστέρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό που θα ήταν άλμα πρόκρισης, μέσα στην Γερμανία επί την Μπάμπεργκ που ήταν η τελική νικήτρια με σκορ 72-69 σε ένα ματς κακό ποιοτικά, αλλά συναρπαστικό σε εξέλιξη. Κράτησαν πολλές φορές την τύχη του αγώνα στα χέρια τους οι παίκτες του Ηλία Ζούρου αλλά όχι... όσο σφιχτά έπρεπε για να μην τους γλιστρήσει στο φινάλε. Στο 3-3 η ελληνική ομάδα, που είδε και τους διαιτητές να δίνουν με... συνέπεια τα σπόρια στους γηπεδούχους, στο 4-2 η Μπάμπεργκ.

Οι Γερμανοί επέδειξαν μεγάλη ευστοχία από το τρίποντο στην πρώτη περίοδο, έφτασαν στο +9, 26-17 στο 8' με 5/8 τρίποντα και έκλεισαν την περίοδο με 27-21. Το Περιστέρι βελτίωσε θεαματικά την περιφερειακή του άμυνα, βρήκε λύσεις από τον Γκρέι στο σκορ, προσπέρασε στο 16' με 35-34, επανέφερε την ισορροπία στο ματς και στο ημίχρονο η Μπάμπεργκ ήταν μπροστά με 42-38.

Το Περιστέρι έλεγε το πρώτο μισό της τρίτης περιόδου και είχε μια μικρή υπέρ του διαφορά, στην συνέχεια η Μπάμπεργκ ξαναβρήκε εύστοχα τρίποντα και ανέκαμψε στο προβάδισμά, κλείνοντας το δεκάλεπτο με το ρευστό 59-57 που άφηνε τα πάντα ανοιχτά για την τελική ευθεία. 

Αυτή εξελίχθηκε σε εκατέρωθεν ρεσιτάλ εκνευρισμού και λαθών, όπως μαρτυρά το σκορ 13-12 στο δεκάλεπτο, το ματς ήταν... πάρτο - δεν το θέλω, όμως η μπίλια κάθισε στους Γερμανούς που πανηγύρισαν μια τυχερή νίκη.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ: Η μπάλα έκαιγε στην τελευταία περίοδο, ο Ουίλιαμ Χάτσερ βγήκε μπροστά όπως συχνά κάνει με επιτυχία, αλλά απόψε δεν ήταν η βραδιά του. Ο έμπειρος Αμερικανός έμεινε στους 5 πόντους, δεν ήταν ούτε οργανωτικά στα συνηθισμένα επίπεδα και δεν μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Περιστέρι είναι μια ομάδα που σουτάρει καλά, αλλά σήμερα δεν το έκανε. Τα 2/16 τρίποντα, με πολλά να είναι με καλές προϋποθέσεις, πόνεσαν την ελληνική ομάδα σε ένα τόσο κλειστό ματς.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ