21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Εφυγε» ο Λουίς, η «φωνή» μεγάλων διοργανώσεων (vid)

Το F8 του BCL στην Αθήνα, στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, ήταν όπως ο ίδιος καμάρωνε στις δοκιμές πριν την επίσημη έναρξη, το γεγονός νούμερο 839, από το 1999. Από τότε που ο Λουίς Φερνάντο Γκονζάλο Τόρες άρχισε να ψυχαγωγεί τον κόσμο σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, πολλών σπορ, με το μπάσκετ όμως να έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

Ο Λουίς έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Ενας ωραίος άνθρωπος, πάντα χαμογελαστός, με αστείρευτο κέφι, με μπρίο και φινέτσα που ξεσήκωνε τον κόσμο σε κάθε στάδιο, με γνώσεις από όλα τα σπορ και από.... 30 γλώσσες! Μιλούσε τις 14 σαν μητρικές, και μπορούσε να συνεννοηθεί στις υπόλοιπες.

Η ζωή του στον αθλητισμό σίγουρα θα μπορούσε να γίνει ένα βιβλίο που θα περιλάμβανε αμέτρητες σημαντικές στιγμές πολλών σπορ. Δεν πρόλαβε, ακόμα και αν το είχε στο μυαλό του. Την Ελλάδα τη λάτρευε. Ερχόταν συχνά για διακοπές, είχε πολλούς φίλους. Το F8 στο ΟΑΚΑ ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που «έντυνε» με τη φωνή του και το μπρίο του την κατάληξη του BCL. Οι φίλοι του υπήρχαν  σε όλον τον κόσμο, που έπεσε σαν κεραυνός το θλιβερό μαντάτο της απώλειάς του.

Αναπαύσου εν ειρήνη Λουίς, οι αθλητικές διοργανώσεις έχασαν ένα μεγάλο μέρος του κεφιού τους.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ