21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εφυγε με χαμόγελα η Λάρισα από την ΕΕΑ και… βάζει μπροστά

Το "κρας τεστ" της Λάρισας στα γραφεία της ΕΕΑ κατά τα φαινόμενα πέτυχε. Το πρόβλημα που είχε διαπιστωθεί από τους αρμόδιους ήταν σοβαρό, ο ίδιος ο Θοδωρής Ριζούλης παρέστη στην διαδικασία για να παραθέσει τα γεγονότα και όλοι πλέον αισιοδοξούν ότι ήταν πειστικός.

Επί της ουσίας οι άνθρωποι της Λάρισας ανέλυσαν ένα λογιστικό λάθος, παραδεχόμενοι την "κατηγορία" που είχε να κάνει με ελλιπές μετοχικό κεφάλαιο, αλλά τεκμηριώνοντας το λάθος με αποδείξεις τόσο πληρωμών και συμβολαίων που υπερέβαιναν κατά πολύ αυτά τα χρήματα, όσο και με την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έχει δρομολογηθεί.

Η πεποίθηση που υπάρχει πλέον είναι ότι η εισήγηση της Επιτροπής προς τον ΕΣΑΚΕ θα είναι υπέρ της Λάρισας, θα δίνει το "πράσινο φως" για την συνέχιση της πορείας της στην Basket League και με αυτή την προσδοκία οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να αρχίσουν την υλοποίηση του σχεδιασμού.

Ο Θοδωρής Ριζούλης με τον Νέστορα Κόμματο κατ' αρχάς θα κάνουν το καθοριστικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Αγγέλου, για να του παραθέσουν το τελικό πλάνο που έχουν καταστρώσει, κυρίως σε ό,τι αφορά το οικονομικό, για να διαπιστωθεί αν οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Ανεξάρτητα από αυτή την εξέλιξη πάντως, η επιθυμία που υπάρχει είναι να εντείνουν το τοπικό στοιχείο στην ομάδα, να υπάρξουν παίκτες από την πόλη, όπως ο Βαβάτσικος, ο Τσιλούλης και κάποιοι ακόμα και έτσι να ισχυροποιηθεί ο δεσμός με την τοπική κοινωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ