20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

Η μάχη δόθηκε με γενναιότητα, αλλά αποδείχθηκε άνιση. Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών σήμερα το πρωί, στο δωμάτιο του 10ου ορόφου ου Ευαγγελισμού όπου νοσηλευόταν. Είχε εισαχθεί εκεί στις 12 Οκτωβρίου, με υποτροπή της βασικής νόσου. Ο καρκίνος είχε εμφανιστεί από το 2008, τον πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά τελικά τη νίκησε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, η κ. Γεννηματά απεβίωσε στις 12: 04 μετά από πολυετή μάχη και παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων ιατρών.

Το 2008, στα 43 της ήρθε αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον καρκίνο. Κάνοντας τακτικές εξετάσεις λόγω κληρονομικού ιστορικού εντοπίστηκε καρκίνος στον δεξιό μαστό. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Αμέσως μετά ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και εισήχθη στο Νοσοκομείο Μεμόριαλ για να ακολουθήσει την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Η τελευταία περιπέτεια της υγείας της ήταν σύντομη καθώς η ασθένεια ήταν επιθετική μην αφήνοντας στους γιατρούς περιθώρια αντιμετώπισής της. Η Φώφη Γεννηματά αφήνει πίσω της τρία παιδιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ