27.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εφιάλτης στο “Αστρομπάλ” (vid)

Ένας αγνώριστος Άρης ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Βιλερμπάν με 81-67 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Champions League.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα του αγώνα, φτάνοντας μέχρι και το +8  (17-25). Η συνέχεια δεν ήταν ίδια όμως, καθώς η Βιλερμπάν βρήκε ρυθμό στο δεύτερο δεκάλεπτο και με επιμέρους 16-2, κράτησε τους «κίτρινους» άποντους για εξίμισι λεπτά με το ημίχρονο να τελειώνει 48-33.

Η βραδιά είχε πάρει άσχημη τροπή για τον Άρη που έβαζε καλάθι με το σταγονόμετρο σε αντίθεση με την τους Γάλλους που άνοιγαν συνεχώς την διαφορά, εκτινάσσοντας την στο +28 (67-39). Στο 32’ ο Ζάρας μείωσε στους 19 (69-50) αλλά η Βιλερμπάν δεν είχε πρόβλημα να διευρύνει ξανά το προβάδισμά της. Το μόνο που κατάφερε η ελληνική ομάδα ήταν να μειώσει στο τελικό 81-67, μετριάζοντας το εύρος της ήττας.

Ο ΔΙΑΣΩΘΕΙΣ ΚΑΜΙΝΓΚΣ

Ο Γουίλ Κάμινγκς παρά την θλάση που τον ταλαιπωρεί από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ήταν ο μοναδικός που διακρίθηκε από τον Άρη, έχοντας 17 πόντους.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ

Μόλις 18 πόντους πέτυχε ο Άρης σε δεύτερη και τρίτη περίοδο, με την Βιλερμπάν να κλειδώνει τα ατού των Θεσσαλονικέων, που ήταν εξαιρετικά άστοχοι για ακόμα ένα παιχνίδι με 24/57 σουτ. Παράλληλα τα 18 λάθη ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας στην προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Τα highlights της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=vlIfRcL8xM8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ