19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΦΑΟΖ, η επιστροφή (pics)

Επιστροφή στο παρκέ για την ΕΦΑΟΖ, μετά τα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν και βγήκαν αρνητικά οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο.

Σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Α1 Γυναικών στις προπονήσεις, η Στέλλα Καλτσίδου και τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, όπως φυσικά και όλες οι παίκτριες, πέρασαν από τα απαραίτητα τεστ για τον ιό COVID-19. Τα αποτελέσματα σε όλες τις περιπτώσεις ήταν αρνητικά κι έτσι το συγκρότημα του Ζωγράφου επέστρεψε στο παρκέ και ξεκίνησε προπονήσεις.

Άγνωστο παραμένει, προς το παρόν, πότε θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα, κάτι που θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας και to πώς θα διαμορφωθούν το προσεχές διάστημα οι συνθήκες. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ και για τη διασφάλιση της υγείας όλων, τα τεστ κορονοϊού είναι πλέον εβδομαδιαία.

Αναφορικά με το πρόγραμμα αυτών των πρώτων προπονήσεων, που διεξάγονται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτόκολλου, έχει ως στόχο την όσο το δυνατόν πιο ομαλή προσαρμογή των παικτριών της ΕΦΑΟΖ στη δράση, στην οποία επέστρεψαν ύστερα από δύο και πλέον μήνες απραξίας λόγω του κλεισίματος των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων πρόληψης που πάρθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ