23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εφές-Ρεάλ: Ο «λύκος» κι αν εγέρασε… (pic)

Ο Φελίπε Ρέγιες έγραψε μοναδική ιστορία στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Εφές με τη Ρεάλ, γενόμενος ο γηραιότερος παίκτης της Ευρωλίγκα που σκοράρει καλάθι.

Είτε τον συμπαθείς είτε όχι, ο Φελίπε Ρέγιες είναι ένας εκ των κορυφαίων ψηλών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι έχει κερδίσει αυτό τον τίτλο με τα τόσα χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του στη Ρεάλ, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους και προχωρώντας σε ουκ ολίγες διακρίσεις. Μία ακόμη σημειώθηκε στην Πόλη, σκοράροντας και γράφοντας ιστορία.

Ο Ισπανός φόργουορντ έχει ήδη κλείσει τα 41 του χρόνια, αλλά η ποιότητα ποτέ δεν κρύβεται, όπως φάνηκε και από τον Σέρχιο Γιουλ. Τη στιγμή που οι συμπαίκτες του πρόσφεραν θέαμα, εκείνος σημείωνε άλλο ένα «χρυσό» κεφάλαιο, αφού έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκα που σημειώνει καλάθι. Και πριν από μέρες πρέπει να φανταστεί κανείς, ότι ο Πάου Γκασόλ βρισκόταν επίσης σε αυτό το γκρουπ, σκοράροντας στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, με το «γερόλυκο» συνοδοιπόρο του όμως να κάνει ξανά τη διαφορά με το δικό του τρόπο.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1385294227832193029



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ