18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Εφές και Φενέρ μονομαχούν για την απόκτηση του Χάζερ»

Ο Σέχμους Χάζερ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις του φετινού BCL και αναμένεται να υπάρξει τουρκική μονομαχία ανάμεσα στην Αναντόλου Εφές και τη Φενέρμπατσε για την απόκτησή του.

Η πανδημία μπορεί να έχει... φρενάρει τα πρωταθλήματα αλλά δεν εμποδίζει τις ευρωπαϊκές ομάδες να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Εφές και Φενέρ σκέφτονται ήδη την επόμενη ημέρα με στόχο να ενισχύσουν το τούρκικο στοιχείο στο ρόστερ τους το οποίο τα τελευταία χρόνια δεν είναι πολύ έντονο.

Οπότε σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έχουν βάλει... στο μάτι αφετέρου τον νεαρό γκαρντ της Μπαντίρμα, Σέχμους Χάζερ, ο οποίος έκανε φέτος το μπασκετικό του... ξεπέταγμα και θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια στη γειτονική χώρα.

Ο 21χρονος παίκτης έχει δηλώσει συμμετοχή για το draft του ΝΒΑ αλλά έχει το δικαίωμα να την αποσύρει και η Εφές μαζί με τη Φενέρ παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του. Φέτος ο Σέχμους Χάζερ σε 40 αγώνες με τη Μπαντίρμα σε όλες τις διοργανώσεις μέτησε 8.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.0 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ