18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εφές – Ζενίτ 79-90 : Την ισοπέδωσε με Φράνκαμπ (vids)

Ντέρμπι αναμενόταν από πολλούς στην Πόλη μεταξύ Εφές και Ζενίτ, μόνο που η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε άλλα κατά νου. Με εντυπωσιακή εμφάνιση ισοπέδωσε την προβληματική σε διάρκεια φέτος κάτοχο του τροπαίου, νίκησε με το 90-79 βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 5-3 και βυθίζοντας περισσότερο την Εφές που έχει 2-6. Μεγάλο παιχνίδι από τον Κόνερ Φράνκαμπ για τη θριαμβεύτρια Ζενίτ, αλλά και με πολλούς ακόμα να έχουν ουσιαστική συνεισφορά.

 Το όποιο ενδιαφέρον του αγώνα κράτησε ένα δεκάλεπτο, το πρώτο που έληξε με σκορ 20-22. Η Ζενίτ ανέβασε στροφές με πρώτο πρωταγωνιστή τον Κουζμίνσκας και έκλεισε το ημίχρονο στο 33-47, μετά πήρε τη μπαγκέτα ο Φράνκαμπ για το 51-73 του 30ου λεπτού που περιόριζε τις απορίες μόνο στην τελική έκταση του σκορ. Αυτή ήταν και τιμητική για την Εφές, αν σκεφτεί κάποιος ότι είχε φτάσει και τους 26 πόντους στις αρχές του δεύτερου μέρους.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ: Αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που είναι δύσπιστοι για το πώς μπορεί ο Κόνερ Φράνκαμπ να σταθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας, παίρνουν τις απαντήσεις τους σε διάρκεια. Ο χαρισματικός σκόρερ που έγινε ευρέως γνωστός στην Ευρώπη μέσω του Ρεύμνου πριν τραβήξει το δρόμο του ήταν ο άνθρωπος - ορχήστρα της Ζενίτς στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα όταν και πήρε διαφορές και την άνετη νίκη η ομάδα του.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ζενίτ σούταρε καλύτερα στα δίποντα, στα τρίποντα, πήρε περισσότερα ριμπάουντ και μοίρασε περισσότερες ασίστ, κυριάρχησε δηλαδή στους περισσότερους τομείς της στατιστικής και φυσικά κέρδισε άνετα και δίκαια το ματς.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ