17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ευχαριστήθηκαν μπάσκετ σε Βόλο και Σκύδρα (pics)

Στο Βόλο και τη Σκύδρα δόθηκε το Σαββατοκύριακο (23-24/09) το καθιερωμένο «ραντεβού» της ΕΟΚ για το τουρνουά MILKO 3X3.

Περίπου 600 παιδιά πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους αγκαλιά με μια μπάλα του μπάσκετ, διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και δίνοντας τον καλύτερο εαυτό. Οι μικροί επίδοξοι μπασκετμπολίστες ήταν εκεί, ακολουθώντας το μότο του MILKO «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Στο τουρνουά MILKO 3X3 στην παραλία του Βόλου πήραν μέρος 376 παιδιά. Νικητής στις ελεύθερες βολές ήταν ο Θωμάς Σακαρίκος (Δημοτικό) και ο Γιώργος Σπανός (Γυμνάσιο-Λύκειο) και στο διαγωνισμό τριών πόντων πρώτευσαν η Ευταξία Ζγουλέτα (Δημοτικό) και ο Νίκος Σιώμος (Γυμνάσιο-Λύκειο). Έδωσαν το παρών κι έκαναν τις απονομές ο αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης, το μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Νίκος Φαρμάκης και η Ευγενία Φραγκούλη, μέλος ΕΣΚΑΘ και της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωσή της: «Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον σύνδεσμο διαιτητών Μαγνησίας, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας για την ιατροφαρμακευτική στήριξη και τα αθλητικά σωματεία του Βόλου Αιολικός, Ολυμπιακός, Ίωνας, BC Βόλος, Νίκη, Ιωνικός για όλη τη βοήθεια».

Στο τουρνουά MILKO 3X3 της Σκύδρας πήραν μέρος 208 παιδιά. Ο νικητής στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και στις ελεύθερες βολές επικράτησε ο Βασίλης Γροπάλης. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Σκυδραϊκού Μιχάλης Χαραλαμπίδης και άλλοι τοπικοί παράγοντες. Τα τουρνουά MILKO 3X3 δεν σταματούν εδώ, καθώς ακολουθεί το επόμενο διπλό «ραντεβού» το προσεχές Σαββατοκύριακο (30/09-01/10), στη Νέα Σμύρνη και στο Λευκώνα Σερρών, στα δύο τουρνουά που διοργανώνονται όπως πάντα με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης και την σημαντική βοήθεια της GSA και της Spalding.

https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/posts/1123636374433081

https://www.facebook.com/HellenicBasketBallFederation/posts/1123628544433864



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ