21.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ευχαρίστησε τρεις η Αχαγιά (pic)

Η Αχαγιά'82 έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, και έτσι θέλησε να ενημερώσει για το ποιοι παίκτες αποχώρησαν από το ρόστερ της.

Έτσι, τη νέα χρονιά δεν θα βρίσκονται στις τάξεις της οι Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος και Νίκος Μοσχοβάκης (έχει ανακοινωθεί από τον Γλαύκο), ενώ ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι νέες προσθήκες στο ρόστερ.

Αναλυτικά:

Η ώρα του αποχωρισμού και των νέων αφίξεων…

Ο Ιούλιος μπήκε για τα καλά και τα διαζύγια πριν τις ανανεώσεις και τις νέες… σχέσεις στην Αχαγιά 82, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, Χρύσανθος Χρυσανθόπουλος και Νίκος Μοσχοβάκης είναι η αρχική τριάδα αποχώρησης. Η διοίκηση της Αχαγιάς 82 ευχαριστεί τους τρεις παίκτες για τη μεταξύ τους συνεργασία και για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στις ομάδες που έχουν ήδη επιλέξει να συνεχίσουν.

Στο μεταξύ, οι κινήσεις για την ενίσχυση της Αχαγιάς 82 συνεχίζονται πυρετωδώς. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα οι πρώτοι παίκτες που θα φορέσουν και του χρόνου την κόκκινη φανέλα καθώς και οι δύο παίκτες που θα αγωνιστούν με την φανέλα της Αχαγιάς 82 την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ