23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ευχαρίστησε τον Τζόρνταν ο Λεμπρόν (vids+pics)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν έτοιμος να ξεπεράσει το Μάικλ Τζόρνταν στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ πριν καν ξεκινήσει το ματς στο «Staples Center».

Χρειαζόταν, άλλωστε, μόλις 12π. και τους πέτυχε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου της αναμέτρησης των Λος Άντζελες Λέικερς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, γράφοντας ιστορία. Ο «βασιλιάς» αγωνίστηκε στο ματς με παπούτσια «Air Jordan» φυσικά, στα οποία είχε γράψει πάνω «Σε ευχαριστώ, Μάικλ Τζόρνταν, 23» και είχε ζωγραφίσει το σχήμα μιας κορόνας στη μία πλευρά, ενώ στην άλλη είχε τα ονόματα των παιδιών του, Μπρόνι, Μπράις και Ζούρι και της συζύγου του, Σαβάνα Μπρίνσον.

 

«Ήθελα να γίνω σαν τον Τζόρνταν. Να σουτάρω σαν αυτόν, να βγάζω έξω τη γλώσσα μου ύστερα από κάθε κάρφωμα, να φοράμε τα ίδια παπούτσια. Είναι κάτι σπουδαίο για εμένα», ανέφερε σχετικά ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση.

Το ιστορικό καλάθι του 34χρονου φόργουορντ των «λιμνανθρώπων» βρέθηκε, όπως ήταν λογικό, και στην κορυφή του ημερήσιου Top 10 του ΝΒΑ, στο οποίο ο Ζακ Λαβίν έχει διπλή παρουσία, ενώ μπορείτε να δείτε ακόμα τους Γκόρντον Χέιγουορντ, Ντέρικ Ουάιτ, Τζέιμς Ένις, Ντι Άντζελο Ράσελ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ις Σμιθ και Τζάρετ Άλεν.

https://www.youtube.com/watch?v=Ge-JXc4y5cY

Δείτε, επίσης, τι παπούτσια φορούσε ο Λεμπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ «έσπαγε» το ένα φράγμα μετά το άλλο στους πόντους…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ