20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ευχαρίστησε Καρδίτσα ο Ηρακλής

Την εξαιρετική φιλοξενία της Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ έτυχε ο Ηρακλής και, με ανακοίνωσή του, την ευχαρίστησε θερμά.

Ο «Γηραιός» πήρε σπουδαία νίκη στην παράταση επί του ΑΣΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2, με το Βαγγέλη Αλεξανδρή και τους παίκτες του να αποχωρούν από το ΔΑΚ Καρδίτσας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν και ανακοίνωση, για να ευχαριστήσουν τους γηπεδούχους για τη φιλοξενία, αλλά και τους φιλάθλους τους που έδωσαν το παρών, επιδεικνύοντας κόσμια συμπεριφορά.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση και η ομάδα του Ηρακλή ευχαριστούν παράγοντες και φιλάθλους της Καρδίτσας για την άριστη φιλοξενία, στον μεταξύ μας αγώνα. Τέτοιες συμπεριφορές εξυψώνουν το αθλητικό ιδεώδες, ιδίως σε τέτοιους συγκλονιστικούς αγώνες. Ευχαριστούμε, συγχαίρουμε και συνάμα επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στον μεταξύ μας αγώνα στον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι σε έναν ακόμη αγώνα εκτός έδρας η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν αγωνίστηκε μόνη της, καθώς είχε συμπαράσταση από αρκετούς φίλους της, που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη, ή τις γύρω περιοχές. Η παρουσία τους ήταν άψογη και στο τέλος χειροκρότησαν τους νικητές του συναρπαστικού αγώνα. Η ομάδα τους ευχαριστεί για τη συμπαράσταση...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ