19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευχαρίστησε θερμά τον ΒΑΟΛ η Πεντέλη

Η Πεντέλη πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, και μετά 9 αγωνιστικές βρίσκεται στη πρώτη θέση, έχοντας ως συγκάτοικο τον Έσπερο Καλλιθέας.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων ήταν η πρώτη ομάδα που έσπασε την έδρα του ΒΑΟΛ, κερδίζοντας στην Χίο, και έσπευσε παράλληλα να ευχαριστήσει την γηπεδούχο ομάδα και τον πρόεδρο της, για την άψογη φιλοξενία, την οποία επιφυλάσσεται ότι θα ανταποδώσει.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλητές της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Διοίκηση του ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ και προσωπικά τον πρόεδρο κ.Πατερακη για την άψογη, ειλικρινη και ανεπιτηδευτη φιλοξενεια τους και τις διευκολύνσεις που παρειχαν στην αποστολή της ομαδας κατά τον πρόσφατο αγώνα μας της 9ης αγωνιστικής, αλλά επισης να συγχαρουν το φίλαθλο κοινό του νησιού για το πρωτοφανές θερμό αλλά κόσμιο και μπασκετικο κλίμα που δημιουργησαν. Τέτοιες συμπεριφορές αναβαθμίζουν τα εθνικά πρωταθληματα, κάνουν καλύτερους ανθρώπους όσους ασχολουνται,μετέχουν σ' αυτά και τα παρακολουθουν με οποιαδήποτε ιδιότητα και δικαιολογούν τα τεράστια έξοδα στα οποία υποβάλλονται οι Σύλλογοι για την πραγματοποίηση τους. Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ επιφυλάσσεται να ανταποδώσει τη φιλοξενεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ