19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ευχαρίστησε Ερμή Αγιάς το Λαύριο (pic)

Στο κλειστό της Αγιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Λαύριο, εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησής του με το Γ.Λ. Φάρο.

Οι «κυανοκίτρινοι» τίθενται το Σάββατο (06/01, 16.30) αντιμέτωποι με τους Λαρισαίους, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Η αποστολή ταξίδεψε από την Παρασκευή (05/01) στη Λάρισα και μάλιστα το απόγευμα ο Χρήστος Σερέλης και οι παίκτες του προπονήθηκαν στη γετονική Αγιά, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να ευχαριστούν θερμά τον τοπικό Ερμή, τον πρόεδρό του Θεόδωρο Ριζούλη και το προσωπικό του κλειστού για τη φιλοξενία τους.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT» ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του «Γ.Σ. Ερμής Αγιάς» -ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Ριζούλη- και το προσωπικό του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγιάς για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες της προπόνησης καθώς και για τη ζεστή υποδοχή που επιφύλαξαν στην ομάδα μας. Ευχόμαστε στον θεσσαλικό σύλλογο «Γ.Σ. Ερμής Αγιάς» -συμμετέχει στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2- καλή επίτευξη των φετινών του στόχων!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ