21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ευχαρίστησαν Νανάκο τα Χανιά

Ο Σταύρος Νανάκος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΑΧ, με τις Κρητικές να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στα Χανιά, με τους διοικούντες την ομάδα να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του. Με ανακοίνωσή του ο ΟΑΧ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, στον ένα χρόνο παρουσίας του στην άκρη του πάγκου, και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση: «Ο κόουτς Νανάκος ήρθε το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά και εργάστηκε με συνέπεια και πάθος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκληση της συμμετοχής της ομάδας του ΟΑΧ στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Το διάστημα της συνεργασίας μας, η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άψογη και βασίστηκε στην εντιμότητα και τον καθαρό λόγο, ενώ μέσα στο γήπεδο ο κ. Νανάκος κατάφερε να δώσει στην ομάδα στοιχεία της προπονητικής του φιλοσοφίας, που είχε ως αποτέλεσμα ο ΟΑΧ να τερματίσει στην 4η θέση στο πρωτάθλημα 2019-2020. Σταύρο Νανάκο, σε ευχαριστούμε! Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην καριέρα σου!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ