18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ευρωλίγκα: «Φάουλ ο Βεζένκοφ» (vid)

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπάγερν Μονάχου μπορεί να τελείωσε, όμως φαίνεται πως υπάρχει και τρίτο μέρος με την διοργανώτρια αρχή μέσω ανακοίνωσης να δικαιώνει τις... φωνές του Αντρέα Τρινκιέρι για φάουλ στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην τελευταία φάση απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου με 84-82 αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πάνω στον Πολ Ζίπσερ από τον Σάσα Βεζένκοφ στο τελευταίο τρίποντο που επιχείρησε ο Γερμανός παίκτης στο τέλος αλλά δεν βρήκε στόχο.

Η τριάδα της διαιτησίας του αγώνα δεν σφύριξε κάτι πάνω στην τελευταία φάση, θεωρώντας «καθαρή» την άμυνα των Πειραιωτών αλλά η ανακοίνωση της Εuroleague φαίνεται πως αμφισβητεί την απόφαση των διαιτητών και δικαιώνει τον Αντέα Τρινκιέρι.

«Η μπάλα πέρασε από τον Νικ Ουάιλερ - Μπαμπ στον Πολ Ζίπσερ, ο οποίος, πάνω στην προσπάθεια του σουτ, δέχτηκε φάουλ στο σώμα από τον Σάσα Βεζένκοφ. Ήταν ένα λάθος Non call. Θα έπρεπε να καταλογιστεί φάουλ του Βεζένκοφ, που θα είχε ως αποτέλεσμα τρεις βολές για τον Πολ Ζίπσερ».

Δείτε εδώ την φάση:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ