19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Προσπάθεια για επανέναρξη

Νέα τηλεδιάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής των μετόχων της ECA, της Ευρωλίγκας κοινώς, πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το συμπέρασμα ήταν κοινό: Η επιθυμία για επανέναρξη της Ευρωλίγκας, αλλά και του EuroCup, αλλά όταν θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Λίγο μετά την ολοκήρωση της τηλεδιάσκεψης εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, στην οποία υπάρχει αναφορά και στα συμβόλαια των παικτών:

"Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής συμφώνησαν:

*Να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την Ένωση Παικτών EuroLeague και την Ένωση Προπονητών της Ευρωλίγκας με στόχο την επίτευξη συμφωνιών και με τις δύο ενώσεις.

*Να συνεχιστεί η προσπάθεια για εναλλακτικά σενάρια που θα επιτρέψουν την επανέναρξη και ολοκλήρωση της Ευρωλίγκας και του EuroCup, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν κατάλληλα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους παίκτες και όλους τους άλλους συμμετέχοντες.

*Να αναζητούν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πλάνα για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών οικονομικών επιπτώσεων και την ανάκαμψη των συλλόγων.

*Να συνεχιστεί η δράση #EUROLEAGUEUNITED ώστε να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε κάθε κοινότητα συλλόγων και σε όλους τους φιλάθλους.

*Να διοργανώνουν περιοδικές τηλεδιασκέψεις μεταξύ των στελεχών των διοργανώσεων και των σωματείων με το οικονομικό τμήμα, το τμήμα μάρκετινγκ, το νομικό τμήμα και αυτό της επικοινωνίας, ώστε να μοιράζονται πληροφορίες και να συντονίζουν κινήσεις".
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ