17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ευρωλίγκα: Ο πολυτιμότερος Λάρκιν (vid)

O Σέιν Λάρκιν ξαναβρήκε τον καλό του εαυτό, έμοιαζε ασταμάτητος στον αγώνα της Αναντόλου Έφες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και έφτασε ως τον τίτλο του MVP της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Λάρκιν σημείωσε 26 πόντους με 6/7 τρίποντα και είχε ακόμη 6 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 5 κερδισμένα φάουλ για να φτάσει στο 37 στο σύστημα αξιολόγησης. Είναι η 12η φορά που αναδεικνύεται πολυτιμότερος της αγωνιστικής. Τον ακολούθησε ο Μάντο Λο με 34 (26π.) στην ήττα της Άλμπα Βερολίνου από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Νίκολα Μίροτιτς με 32 (20 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο) στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Λάρκιν ήταν ο πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής με 26 πόντους, ενώ ο Μίροτιτς παραμένει πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 17.2 πόντους μέσο όρο. Ο Τόκο Σενγκέλια και ο Οθέλο Χάντερ μάζεψαν από 10 ριμπάουντ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα με τον Γιώργο Παπαγιάννη να παραμένει πρώτος ριμπάουντερ στης σεζόν με 8.1 μέσο όρο. Ο Λορέντζο Μπράουν έκανε ρεκόρ καριέρας με 10 ασίστ στη νίκη της Ούνικς Καζάν, αλλά ο τραυματίας Νικ Καλάθης της Μπαρτσελόνα παραμένει πρώτος πασέρ συνολικά με 5.7 ασίστ μέσο όρο.  Ο Νάντο Ντε Κολό έκανε ρεκόρε καριέρας στα κλεψίματα με τα 6 που έκανε για την Φενέρμπαχτσε. Ταβάρες και Βόιτμαν είχαν από 3 τάπες. Σενγκέλια με Χάντερ έκαναν double double. Ο πρώτος είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο δεύτερος 11 πόντους και 10 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ