22.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Οι σημερινές απουσίες (vids)

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει με τέσσερις αγώνες για την 30η αγωνιστική απόψε. Μάχες που μπορούν βοηθήσουν κάποιες από τις ομάδες να κάνουν ένα σταθερό βήμα προς τα play offs. Σε μια δύσκολη σεζόν οι απουσίες είναι στην... ημερήσια διάταξη.

Δείτε ποιοι αναμένεται να απουσιάσουν σε κάθε αγώνα, αλλά τι έγινε όταν τα συγκεκριμένα ζευγάρια αναμετρήθηκαν στον Α' Γύρο.

Οι δύο ομάδες που δεν ακολουθούν τον... φετινό κανόνα είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και η Μπασκόνια. Πασκουάλ και Ιβάνοβιτς δεν αναμένεται να έχουν απουσίες στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας πιθανότατα χωρίς τους Πέρεθ, Μαχμούτογλου και Γκούντουριτς, καθώς η συμμετοχή τους είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής. Οριστικά απών θα είναι ο Λιθουανός της τούρκικης ομάδας, Εντγκάρας Ουλανόβας. Από την Ζαλγκίρις θα απουσιάσουν οι Γκαρίνο και Μιλάκνις, ενώ αμφίβολο είναι αν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον της παλιάς του ομάδας ο Λοβέρν.

Ο Ολυμπιακός θα έχει τις γνωστές απουσίες των Παπανικολάου - Μάρτιν με τη συμμετοχή του Μάντο Λο για την Άλμπα να είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής στον αποψινό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πολλές απουσίες στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΚΚΑ Μόσχας. Ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Άντονι Ράντολφ. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νταρούν Χίλιαρντ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάνις Στρέλνιεκς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ