20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Οι λογαριασμοί έμειναν… ορθάνοιχτοι (vids)

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 29ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας δεν έλυσαν το... γρίφο της πρόκρισης.

Ο Παναθηναϊκός έχασε την πρώτη ευκαιρία για να «κλειδώσει» την πρόκριση από την Πέμπτη (28/3), ενώ η Αρμάνι Μιλάνο έχασε πιθανότατα το... τρένο για τα πλέι οφ. Ευνοημένοι Ολυμπιακός και Μπασκόνια αν καταφέρουν να νικήσουν την Παρασκευή (29/3), καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειάζονται νίκη με την Νταρουσάφακα σε μία εβδομάδα για να είναι σίγουροι, ενώ οι Βάσκοι θα εξασφαλίσουν και τυπικά την πρόκρισή τους.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τα λάθη του μετά το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο. Το «τρελό» τρίποντο του Ρούντι Φερνάντεθ χάρισε μία μεγάλη νίκη στη Ρεάλ με 74-73. Δείτε το τρίποντο ΕΔΩ. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Άνετη νίκη για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Γκραν Κανάρια. Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση, επικρατώντας με 90-55. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

«Δώρο» στον Ολυμπιακό έκανε η Φενέρμπαχτσε η οποία εκμεταλλεύτηκε τις... παιδικές ασθένειες της Αρμάνι Μιλάνο και τη νίκησε με 104-90, παρά τις σημαντικές απουσίες. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα έκανε το καθήκον της στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και νίκησε 95-83 την Μπουντούτσνοστ, εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση και το «σταύρωμα» με την Αναντολού Εφές. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής ΕΔΩ. Και της 30ης και τελευταίας ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ