20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευρωλίγκα… ξανά εναντίον Γιαννακόπουλου!

Για ακόμη μία φορά, με αφορμή νέα δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ευρωλίγκα θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την «φωτιά» στις μεταξύ τους σχέσεις... απλά να μη σβήνει.

Σε νέα πειθαρχική δίωξη εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να προχωρήσει η Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή, έκρινε σκόπιμο να προβεί εκ νέου σε μία τέτοια πράξη εναντίον του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, μετά από δημοσίευση που έκανε στο Instagram, ύστερα από το «διπλό» των «πρασίνων» στο Μιλάνο, με αντίπαλο την Αρμάνι.

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, ο κύριος Γιαννακόπουλος επανέλαβε την ερώτηση στην Ευρωλίγκα, για το αν είναι υπερήφανη για το πώς έχει διαμορφώσει τη διοργάνωσή της, κάνοντας δηλαδή ακόμη μία φορά μομφή εναντίον της διαιτησίας και, κατ' επέκταση, του Τζόρντι Μπερτομέου. Τα λόγια αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα και, για αυτό το λόγο, κινήθηκε και πάλι η ίδια διασικασία.

Κάπως έτσι, είναι λογικό να αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον το συμβούλιο της Πέμπτης (12/4) στα γραφεία της Ευρωλίγκα,



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ