20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευρωλίγκα: Μεγάλοι νικητές Παναθηναϊκός και Μπασκόνια (vids)

Ο Παναθηναϊκός και η Μπασκόνια ήταν οι μεγάλοι νικητές της 28ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Η ελληνική ομάδα θριάμβευσε σε μία επική εμφάνιση του Νικ Καλάθη μέσα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο με 95-83 κι έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στο άλλο πολύ μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, η Μπασκόνια είχε σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και νίκησε 86-76, κάνοντας κι εκείνη ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό της στην πρώτη οκτάδα. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Νωρίτερα, η Ζαλγκίρις είχε διασύρει στο Κάουνας την Νταρουσάφακα με 94-67 και είχε κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες (76-71 τη Χίμκι εκτός έδρας) κι επίσης κράτησε ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες της για είσοδο στα πλέι οφ. Διαβάστε την ανασκόπηση του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε τη βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα των τελευταίων δύο αγωνιστικών ΕΔΩ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κρατάει την τύχη στα χέρια του και είναι πιθανό να του αρκεί μία νίκη επί της Μπουντούτσνοστ την τελευταία αγωνιστική για να περάσει, ενώ με δύο νίκες είναι πολύ πιθανό να τερματίσει έκτος. Από την άλλη και η Μπασκόνια έχει πλέον ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, με τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο να έχουν μείνει πιο πίσω και να παλεύουν επί της ουσίας για το τελευταίο εισιτήριο.

Δείτε βίντεο απ' όλα τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ