23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ευρωλίγκα η… επιστροφή

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει ξανά μετά από δύο εβδομάδες και θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο άσος είναι αδιαπραγμάτευτος καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αντιδρούν καλά μετά από αρνητικά αποτελέσματα.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την Μπασκόνια. Η «ομάδα του Στρατού» θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα και με τους Βάσκους συνηθίζει να πιάνει καλή απόδοση εντός έδρας. Θα επιλέξουμε τον άσο με διαφορά δέκα ή περισσότερων πόντων. 

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε και στο ματς της Φενέρμπαχτσε με την Αρμάνι Μιλάνο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης απογοήτευσαν στο Final 8 του Κυπέλλου Τουρκίας χάνοντας στα προημιτελικά από την Αναντολού Εφές. Θα ξεσπάσουν στους Ιταλούς τους οποίους μπορούν να νικήσουν με δώδεκα ή περισσότερους πόντους.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο παιχνίδι της Μάλαγα με τη Μακάμπι θα προτιμήσουμε το «διπλό», κυρίως λόγω της σπουδαίας απόδοσης στην οποία προσφέρεται. Άλλωστε η «ομάδα του Λαού» αν νικήσει, θα «σφραγίσει» επί της ουσίας την παρουσία της στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τετράδα

Ολυμπιακός - Βαλένθια  1    1,29

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (-9,5) - Μπασκόνια    1    1,91

Φενέρμπαχτσε (-11,5) - Μιλάνο    1     1,97

Μάλαγα - Μακάμπι    2     2,80



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ