15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Αυξάνονται οι αναβολές

Τα πράγματα ως τη 17η αγωνιστική πήγαιναν.. ρολόι. Κάπου εκεί όμως η τύχη μας τελείωσε, ο κορονοϊός και η Όμικρον έκαναν την δυναμική εμφάνισή τους στο προσκήνιο και αυτή η περιβόητη «κανονικότητα» θόλωσε ξαφνικά και βρέθηκε πάλι σε δεύτερο πλάνο. Το μπάσκετ δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο. Η πρώτη αναβολή ήταν μόνο η αρχή.

Αυτή η αρχή έγινε μία εβδομάδα πριν το 2021 πει το δικό του «αντίο». Η Αρμάνι Μιλάνο με το ένα κρούσμα να διαδέχεται το άλλο ενημερώνει την Ευρωλίγκα και ο αγώνας με την Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία αναβάλλεται. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα με… γεωμετρική πρόοδο: Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο κόκκινο, ο Παναθηναϊκός το ίδιο, η Βιλερμπάν ακολούθησε, ο Ολυμπιακός έβγαζε καθημερινά ανακοινώσεις για νέα κρούσματα και η Φενέρμπαχτσε προστέθηκε σε αυτή την αλυσίδα. Το αποτέλεσμα ήταν να αναβληθούν συνολικά έξι αγώνες!

Το γαϊτανάκι δεν τελείωσε εκεί. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνεχίζουν και 12 και 11 κρούσματα αντίστοιχα και ο νέοι κρίκοι προστέθηκαν στην αλυσίδα  με τα ονόματα της Φενέρμπαχτσε και της Αναντόλου Έφες χαραγμένα πάνω τους. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε μία μέρα ανακοίνωσε επτά παίκτες θετικούς στον κορονοϊό! Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αναβληθούν τρία ακόμη παιχνίδια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, φτάνοντας το συνολικό αριθμό των αναβολών στις εννέα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα πρέπει να «στριμώξουν» πλέον δύο αναμετρήσεις στο ήδη φορτωμένο καλεντάρι τους στο επόμενο διάστημα και όταν επιστρέψουν από το νέο αυτό χτύπημα του Covid19. Δύο αγώνες «χρωστάνε» ακόμη η Αρμάνι Μιλάνο, η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Άλμπα Βερολίνου, η Μπάγερν Μονάχου

 Συνοπτικά οι αγώνες που έχουν αναβληθεί:

17η αγωνιστική: Ζάλγκιρις – Αρμάνι Μιλάνο

18η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις Κάουνας, Αρμάνι Μιλάνο – Άλμπα Βερολίνου, Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου, Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ Μαδρίτης

19η αγωνιστική: Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός, Ζάλγκιρις Κάουνας – Ολυμπιακός, Αναντολού Εφές – Μπάγερν Μονάχου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ