19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Αταμάν και Σάρας οι βασιλιάδες των… τεχνικών ποινών (vids)

Η αποβολή του Εργκίν Αταμάν στον χθεσινό (13/1) αγώνα της Αναντόλου Έφες με την Μπαρτσελόνα δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τον Τούρκο προπονητή. Μπορεί να την έκανε αξιομνημόνευτη ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από το γήπεδο, αλλά δεν ήταν πως και δεν έχει αποβληθεί ξανά. Μόνο φέτος ήταν η τρίτη φορά!

Ο Αταμάν με τις τεχνικές ποινές που δέχθηκε στη Βαρκελώνη έφτασε τις επτά στην αγωνιστική περίοδο 2021-22. Μάλιστα έπιασε στην... κορυφή τον χθεσινό του αντίπαλο, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δεν ξέρουμε κάτι πόσο το θεωρεί καλό που έφτασε σε μια τέτοια κορυφή, πάντως είναι γεγονός.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, γνωστός επίσης για το... εκρηκτικό ταμπεραμέντο του από την εποχή του ως παίκτης ακόμη. δεν έχει αποβληθεί όμως ακόμη από αγώνα.

Ο Αταμάν εκεί του... ρίχνει, καθώς τα έχει "καταφέρει" ήδη τρεις φορές φέτος! Τρεις φορές η ομάδα του τελείωσε παιχνίδι χωρίς τον ίδιο στον πάγκο! Ο μόνος άλλος προπονητής που έχει αποβληθεί φέτος είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε τεχνικές ποινές πάντως τους Αταμάν - Γιασικεβίτσιους, ακολουθεί ένας ιδιαίτερα γνώριμος σε εμάς προπονητής, ο Αντρέα Τρινκιέρι με έξι, πιο πίσω βρίσκεται ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς με 4, ενώ από τρεις έχουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Έτορε Μεσίνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ