19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ευρωλίγκα: Αλλαγή ώρας στο Εφές-Ρεάλ!

Τα πλέι-οφ της Euroleague είναι σε εξέλιξη με μονάχα μια ομάδα ως τώρα να έχει εξασφαλίσει εισιτήριο για το Final-4. Η ομάδα αυτή είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη που κατάφερε να «σκουπίσει» την αποδυναμωμένη Φενέρμπαχτσε. Τα υπόλοιπα ζευγάρια έχουν οδηγηθεί σε Game 5 το οποίο θα κρίνει ποιες ομάδες θα ταξιδέψουν στην Κολωνία και ποιες θα επιστρέψουν σπίτι τους.

Συγκεκριμένα όλες οι εναπομείνασες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τρίτη του Πάσχα (04/05). Την Τρίτη λόιπόν θα δοθούν τα τρια τελευταία εισιτήρια για το Final-4 της Euroleague με τα ματς ανάμεσα σε  Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης, Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ωστόσο, οι διοργανωτές άλλαξαν ώρα στην αναμέτρηση της Εφές με την Ρεάλ και το ματς θα ξεκινήσει στις 19:45 αντί για 20:30 που είχε προγραμματιστεί αρχικά. 

Τα δυο άλλα ζευγάρια όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσουν τις αναμετρήσεις τους με τις προκαθορισμένες ώρες. Επομένως ο αγώνας στο Μιλάνο θα ξεκινήσει στις 21:45, ενώ το τζάμπολ στην Βαρκελώνη θα γίνει στις 22:00.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ