21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευκαιρίες, προβλέψεις και ειδικά στοιχήματα πριν το… τζάμπολ

Μία ημέρα πριν από το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά το Ευρωμπάσκετ μέσω ειδικών στοιχημάτων, καθώς στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στα σημεία που θα παρουσιάζουν ενδιαφέρον καθημερινά.

Μετά λοιπόν από τις χθεσινές προβλέψεις για προκρίσεις και αποκλεισμούς σήμερα θα ασχοληθούμε με άλλες κατηγορίες.

Στο ειδικό στοίχημα για να τελειώσει αήττητη κάποια ομάδα την πρώτη φάση ξεχωρίζει η Ισπανία που βρίσκεται σε σχετικά εύκολο γκρουπ και μπορεί να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της χωρίς να χάσει. Όσον αφορά την ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στο τουρνουά, η Σερβία συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες ακόμα και χωρίς τον Μίλος Τεόντοσιτς στη σύνθεσή της.

Η χειρότερη ομάδα του Ευρωμπάσκετ θα είναι πιθανότατα η Ρουμανία. Μάλιστα παρουσιάζει σοβαρή αδυναμία στο σκοράρισμα και γι’ αυτόν τον λόγο ξεχωρίσαμε το στοίχημα που τη θέλει να σκοράρει λιγότερους από 64,5 πόντους κατά μέσο όρο στο τουρνουά.

Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ, ο Πάου Γκασόλ μπορεί να έχει μεγαλώσει αλλά έχει τον τρόπο του να κυριαρχεί και μπορεί να το κάνει και φέτος. Στη Γαλλία θα ηγηθεί στο σκοράρισμα ο Νάντο Ντε Κολό και η απόδοση αν και μικρή μοιάζει «δώρο», ενώ και στην Κροατία ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς δύσκολα δεν θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο τουρνουά.

Τέλος, από τους υποψήφιους για κορυφαίους ριμπάουντερ του Ευρωμπάσκετ δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεχωρίσουμε τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο 29χρονος θηριώδης σέντερ είναι πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι και μπορεί να μαζέψει τα περισσότερα «σκουπίδια» από κάθε άλλον.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ισπανία  αήττητη στον όμιλο   1,83

Σερβία ομάδα με τα περισσότερα τρίποντα   5,00

Ρουμανία μέσος όρος πόντων under 64,5   1,87

Πρώτος σκόρερ Πάου Γκασόλ   3,00

Πρώτος σκόρερ Γαλλίας Ντε Κολό  1,50

Πρώτος σκόρερ Κροατίας Μπογκντάνοβιτς 1,65

Πρώτος ριμπάουντερ Μαριάνοβιτς  6,00



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ