27.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

«Ευγνώμων για αυτό που έζησα»

Μετά το τέλος του αγώνα με την Πορτογαλία τα χαμόγελα περίσσευαν στις τάξεις της Εθνικής Γυναικών, με τις νεαρές Τζάκι Γέμελος και Μαριέλλα Φασούλα που ξεχώριζαν να φαίνονται ευτυχισμένες για την ευκαιρία που είχαν και... άδραξαν, εξηγώντας τι έφερε τη σπουδαία νίκη.

Η Τζάκι Γέμελος είναι η... νέα της ομάδας, αλλά στο παρκέ φαινόταν σαν να βρίσκεται στην ομάδα χρόνια ολόκληρα: «Όλα ήταν καταπληκτικά σήμερα. Η ατμόσφαιρ ήταν πάρα πολύ ωραία και όλο οι Έλληνες και όλοι στην ομάδα ήταν υπέροχοι μαζί μου και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νιώθω ευγνωμοσύνη γι’ αυτό. Νικήσαμε κιόλας, οπότε νιώθω εξαιρετικά σε κάθε περίπτωση (γελάει). Ήταν ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες και ακούσαμε τους προπονητές μας. Είναι πραγματικά... διασκεδαστικό να παίζω με αυτά τα κορίτσια, που αγωνίζονται με τόση καρδιά και τόσο πάθος».

Παράλληλα, η Μαριέλλα Φασούλα σημείωσε: «Κάναμε καλό παιχνίδι γιατί στις τελευταίες προπονήσεις είχαμε συγκεντρωθεί πολύ στο σκάουτινγκ. Είδαμε τα λάθη μας του προηγούμενου αγώνα, μπήκαμε στο παιχνίδι με βάση την άμυνα που θα μας οδηγούσε στο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά, ως ομάδα και γι’ αυτό ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ