14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ετοιμο το μεγάλο deal Περιστερίου – Μπουρούση!

Η κλεψύδρα αδειάζει για την ολοκλήρωση μιας μεγάλης προσθήκης του Περιστερίου, αυτής του Γιάννη Μπουρούση! Το ότι ο διεθνής σέντερ προπονείται εδώ και λίγες μέρες με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είναι γνωστό, το ότι η ομάδα ψάχνει εναγωνίως έναν ψηλό για να καλύψει το κενό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος δεν έχει φύγει ακόμα αλλά δεν δείχνει και διατεθειμένος να παραμείνει, είναι επίσης γνωστό, αλλά η προσθήκη δεν ήταν δεδομένη.

Ο Μπουρούσης αφ' ενός έχει πάντα σε προτεραιότητα το εξωτερικό, αφ' ετέρου ήθελε πρώτα να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση που κρίνει ο ίδιος για να ξαναμπεί στη δράση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύγκλιση των δύο πλευρών πλέον πρέπει να θεωρείται οριστική. Και οι όροι της συνεργασίας να έχουν συμφωνηθεί μέχρι λεπτομέρειες και ο ίδιος ο παίκτης να νιώθει έτοιμος να... πιάσει δουλειά.

Σήμερα αναμένεται να είναι η ημέρα της οριστικής κατάληξης αυτής της... συμβίωσης και διαπραγμάτευσης και στο Περιστέρι αισιοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τη μεγάλη συνεργασία και φυσικά ο Πεδουλάκης ότι θα αποκτήσει ένα... υπερόπλο στα χέρια του, θωρακίζοντας έτσι και τις θέσεις των ψηλών, μαζί με την αλλαγή στην περιφέρεια όπου είναι... καθ' οδόν ο Ράιαν Χάροου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ