31.1 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

«Ετοιμος στα πλέι οφ»

Την προσδοκία αλλά και την πεποίθηση πως θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια των πλέι οφ της Basket League εξέφρασε ο Τζόρνταν Σάιμπερτ σε συνέντευξη του στο νέο application PAOK BC Match Program της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ο Αμερικανός που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε σχετικά με την πορεία της αποθεραπείας του: «Αισθάνομαι καλύτερα μέρα με την μέρα. Συνεχίζω την αποθεραπεία καθημερινά και περιμένω τα νεότερα από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθώ για να δω σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεται ο ώμος μου».

 

Ο 23χρονος γκαρντ-φόργουορντ παραδέχτηκε: «Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω τις προσπάθειες των συμπαικτών μου από την τηλεόραση ή από τον πάγκο. Παρακολούθησα τον αγώνα με την Τενερίφη από την τηλεόραση μαζί με τον Νέιθαν Σόμπι και όταν είδα τον Κιθ να τραυματίζεται, ένιωσα ακόμα πιο έντονη την επιθυμία να μπω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου.

 

Όσο για τον ορίζοντα βάσει του οποίου δουλεύει: «Θέλω πάρα πολύ να είμαι έτοιμος στα πλέι οφ. Αυτός είναι ο λόγος που δουλεύω τόσο εντατικά στην αποθεραπεία. Ευχαριστώ τον Θεό που το τραύμα μου δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φοβηθήκαμε όλοι στην αρχή. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να είμαι έτοιμος στα πλέι οφ και να βοηθήσω την ομάδα μου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, αλλά δεν θέλω να ρισκάρω κάποια υποτροπή. Η post season είναι ο στόχος μου, αλλά θα πρέπει να είμαι βέβαιος ότι θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ για να το κάνω».

 

Η τρέλα της March Madness

Ο «smooth» έχει εικόνα όσων συμβαίνουν στην… τρέλα του Μάρτη στις ΗΠΑ: «Αυτόν τον καιρό τα πάντα στην Αμερική περιστρέφονται γύρω από το τελικό τουρνουά του κολεγιακού μπάσκετ. Αυτό το τουρνουά είναι κάτι το μοναδικό, δεν μοιάζει ούτε με το ΝΒΑ, ούτε με το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα είναι ξεχωριστή, καθώς ακόμα κι αν παίζεις στο ίδιο σου το γήπεδο, όλα σου μοιάζουν διαφορετικά, από τον φωτισμό μέχρι τον κόσμο στις κερκίδες» είπε και συνέχισε: «Ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος στο τουρνουά. Τα media στην Αμερική ασχολούνται περισσότερο από ότι με το ΝΒΑ, ενώ ακόμα και οι παίκτες του ΝΒΑ ενδιαφέρονται για τους αγώνες, ειδικά αν αγωνίζεται το κολέγιο τους»

 

Κατέληξε ευχόμενος καλή επιτυχία στο κολέγιο του, το Ντέιτον: «Ελπίζω να φτάσει ως το τέλος του δρόμου. Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, όμως, το σημαντικό είναι να μείνουν ενωμένοι και να παλέψουν μέχρι το τέλος. Αυτό θέλω να δω από αυτούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ