12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ετοιμοι για… αρπαγή

Μπορεί το "καυτό" θέμα της μπασκετικής κοινωνίας να είναι το "πωλητήριο" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά εκεί δεδομένα οι ενδιαφερόμενοι αν υπάρξουν θα είναι περιορισμένοι αφού το καράβι είναι πολύ μεγάλο και θέλει ανάλογη τσέπη.


Δεν είναι όμως το μόνο πεδίο όπου υπάρχουν διεργασίες σε σχέση με ενδιαφερόμενους για εμπλοκή στην Basket League. Για την ακρίβεια, υπάρχουν άλλα δύο μέτωπα όπου υπάρχουν διαπιστωμένοι ενδιαφερόμενοι, γιατί στην περίπτωση του Παναθηναϊκού όλα ακόμα είναι πολύ φρέσκα για να έχουν διαλευκανθεί.


Δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας που έχουν μπάσκετ αλλά όχι σε κορυφαίο επίπεδο, έχουν και όρεξη έχουν και υποδομές, έχουν ρίξει δίχτια διαισθανόμενοι ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες στην μεγάλη κατηγορία. Είτε με αποχώρηση ομάδων είτε και με αποχώρηση παραγόντων από ομάδες.


Το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί δεν είναι μόνο φιλολογικό, αφού έχει συνοδευτεί και από "πακέτο" γηπέδου, πιθανών ισχυρών υποστηρικτών και άλλα απαραίτητα. Γνώση του ενδιαφέροντος έχουν λάβει αρκετοί. Και απομένει να δούμε αν θα υπάρξει γερό ταρακούνημα στα νερά, αφού αυτοί εμφανίζονται έτοιμοι να αρπάξουν όποια ευκαιρία βρεθεί.


Κι αν κάποιος αναρωτηθεί πώς μπορεί να βρεθεί νέα ομάδα στο προσκήνιο, αφού ο ΕΣΑΚΕ έχει ξεκαθαρίσει ότι αν κάποια αποχωρήσει δεν θα αντικατασταθεί, ελάτε τώρα, σοβαροί να είμαστε. "Συνεργασίες" θα έχουμε, νέες έδρες και διακριτικούς τίτλους αν χρειαστεί...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ