24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμάζουν “σκούπα” οι Καβαλίερς

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν καταλαβαίνει από έδρες και οδήγησε τους Καβαλίερς στην τρίτη νίκη επί των Ράπτορς. Break για τους Σπερς. 

Το Κλίβελαντ το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο αλλά για τους σοβαρούς Καβαλίερς, η έδρα δεν παίζει καμία σημασία. Μετά το 2-0 στην  “Quicken Loans Arema”, η παρέα του ΛεΜπρον Τζέιμς πέρασε και από το “Air Canada Center” και με το 115-94, τριπλασίασαν τις νίκες τους επί των Ράπτορς και ετοιμάζονται να βγάλουν… τις σκούπες. Ο “Βασιλιάς” ήταν ξανά ο κορυφαίος με 35 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ με τους Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Λοβ να προσφέρουν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα για τους “Καβς” που στην τέταρτη περίοδο έτρεξαν ένα επί μέρους 37-17. Από τους Ράπτορς, ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν ελιχε 37 πόντους και ο Γιόνας Βαλαντσιούνας 19. 

Οι Σπερς δεν πτοήθηκαν από την απουσία του Τόνι Πάρκερ και με το δίδυμο ΛαΜάρκους Όλντριτζ-Κάουι Λέοναρντ να σημειώνει 52 πόντους, επικράτησε μέσα στο Χιούστον με 103-92 για το break και το 2-1 στους ημιτελικούς της Δύσης. Τόσο ο σέντερ των “σπιρουνιών” όσο και ο γκαρντ είχαν από 26 πόντους ο καθένας με τον Πάτι Μιλς να ακολουθεί με 15. Στους 12 πόντους και τα εννέα ριμπάουντ σταμάτησε ο Πάου Γκασόλ την ώρα που από τους Ρόκετς, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 43 αλλά ήταν μόνος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ