32.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ετοιμάζουν κίνηση οι Ουόριορς, ενδιαφέρον για Ολαντίπο

Γίνονται σταδιακά αντιληπτές οι παρασκηνιακές κινήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Οι “πολεμιστές” θέλουν να προσφέρουν αποτελεσματικότερη βοήθεια στον Στεφ Κάρι. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Βίκτορ Ολαντίπο αποτελεί έναν από τους στόχους τους, ενώ αντίστοιχο ενδιαφέρον φημολογείται και για τον Ότο Πόρτερ Τζούνιορ των Σικάγο Μπουλς.

Ο Ολαντίπο μόλις πρόσφατα έγινε ξανά διαθέσιμος για ανταλλαγή, καθώς άρθηκε ο σχετικός περιορισμός που προέκυψε από την πρόσφατη μετακίνησή του από τους Ιντιάνα Πέισερς στους Χιούστον Ρόκετς. Ήταν ένας από τους παίκτες που άλλαξαν ομάδα, ώστε να επιτευχθεί η συνολική συμφωνία για τον Τζέιμς Χάρντεν προκειμένου να ενταχθεί στους Μπρούκλιν Νετς.

Μένουν ακόμα λιγότερες από τρεις εβδομάδες για την προθεσμία ανταλλαγών που έχει οριστεί στις 25 Μαρτίου. Οι Ουόριορς φαίνεται πως κάνουν υπομονή μέχρι να καταλήξουν στη σωστή κίνηση για το άμεσο μέλλον της ομάδας, η οποία μπορεί κάλλιστα να μην είναι ο Ολαντίπο, ούτε ο Πόρτερ Τζούνιορ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ