27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ετοιμάζονται για reunion Ουέιντ και ΛεΜπρον (pic +vid)

Ο ΛεΜπρόν Τζείμς ήταν κατηγορηματικός κατά την διάρκεια της media day των Καβαλίερς, δηλώνοντας μόλις χθες (25/6) ότι θα ήθελε τον Ντουέιν Ουέιντ μαζί στο Κλίβελαντ.

Μια ημέρα μετά, και παρά την πίεση που δέχτηκε από το Μαϊάμι για να επιστρέψει στο «σπίτι» του, αλλά και την θέληση των Ράσελ Ουέστμπρουκ και Πολ Τζορτζ να τον φέρουν στην Οκλαχόμα, ο 35χρονος γκαρντ, επιθυμεί να ξανά σμίξει με τον ΛεΜπρον Τζέιμς, με τον οποίο μεγαλούργησαν στους Χιτ.

Ο Ουέιντ αποφάσισε το reunion με τον ΛεΜπρον, και θα το ανακοινώσει μόλις ολοκληρώσει τις υποθέσεις με τις ομάδες που επιθυμούν να τον υπογράψουν, με τους Θάντερ, τους Σπερς και τους Χιτ να ασχολούνται με την περίπτωση του.

Ο λόγος που θέλει να ξανά βρεθεί με τον ΛεΜπρον, είναι αφενός το δέλεαρ ενός ακόμα δαχτυλιδιού του πρωταθλητή του NBA, αλλά και τα ποιοτικά λεπτά τα οποία θα αγωνίζεται, τα οποία οι Καβς του τα διασφαλίζουν. Ο Ουέιντ την περσινή σεζόν είχε 18,3 πόντους με τους Μπουλς, και σίγουρα θα μπορεί να δώσεις τις ποιοτικές λύσεις που θα χρειαστεί η νέα του ομάδα, ενώ είναι ιδιαίτερα ικανός όταν κρίνονται τα παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ