21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζεται και το WNBA

Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά για το πότε, αλλά το WNBA κινείται προς το δικό του τζάμπολ. Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει και το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών και η απόφαση για επανεκκίνηση του ΝΒΑ τέλη Ιουλίου δεν βοηθά την κατάσταση ιδιαίτερα, αφού θα αφαιρέσει μεγάλο κομμάτι από την πίτα της δημοτικότητας.

Η απόφαση είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα Ιούλιο και να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο μετά από μια κανονική περίοδο 22 αγώνων που θα τη διαδεχθούν τα πλέι οφ. Οι αγώνες θα γίνουν στην IMG Academy στο Μπράντεντον της Φλόριντα.

Οι αθλήτριες που δεν θέλουν αγωνιστούν το 2020 έχουν δικαίωμα να το δηλώσουν ως τις 24 Ιουνίου. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα "παράθυρο" για αθλήτριες που μπορεί να βρεθούν θετικές στον κορονοϊό ή που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών ή φυσικής κατάστασης. Όλα αυτά δεν εμπόδισαν το ESPN να δώσει τις πρώτες του προβλέψεις, βάζοντας στη θέση του φαβορί της Σιάτλ Στορμ της Σου Μπερντ και της Μπριάνα Στιούαρτ. Ένας λόγος είναι η επιστροφή των δύο αυτών αστέρων, μετά από τους τρααυματισμούς που αντιμετώπισαν πέρυσι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ