21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζεται για την επιστροφή ο Ίρβινγκ

Οι Μπρούκλιν Νετς θα υποδεχθούν στο «Barclays Center» τους Μιλγουόκι Μπακς (19/01, 02.30) και δεν αποκλείεται να έχουν και πάλι στη διάθεσή τους τον Κάιρι Ίρβινγκ.

Για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του Τζέιμς Χάρντεν στην ομάδα ο 28άχρονος γκαρντ βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, Στιβ Νας. Αν και η συμμετοχή του κρίνεται προς το παρόν αμφίβολη, τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί κόντρα στα «ελάφια», του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ύστερα από απουσία έξι αναμετρήσεων.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχασε πέντε αγώνες των Νεοϋορκέζων για «προσωπικούς λόγους», όπως επικαλέστηκε ο ίδιος. Τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ με πρόστιμο 50.000 δολαρίων κι απώλεσε άλλα 800.000 δολάρια από το μισθό του, για την αδικαιολόγητη απουσία του, ενώ αναγκάστηκε να μείνει εκτός και από έκτο ματς, μετά την επιστροφή του στις τάξεις των Μπρούκλιν Νετς, λόγω των αυστηρών πρωτόκολλων υγείας που υπάρχουν στο «μαγικό κόσμο» για τον κορονοϊό. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως έδωσε το παρών στο πάρτι της αδερφής του Έιζια για τα γενέθλιά της, στο Τορόντο, χωρίς να φοράει μάσκα και μη τηρώντας τις αποστάσεις.

Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ, για να αγωνιστεί για πρώτη φορά μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν και Κέβιν Ντουράντ. Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν αποκλείεται να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα δει την εν λόγω τριάδα εν δράσει στο παρκέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ