14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εσπερίδες: Ανανέωσαν Πατεράκη, Μπενέκη και Σεμερτζάκη (pics)

Στις Εσπερίδες έχουν ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τρεις παίκτριές τους να επεκτείνουν για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία τους.

Κάτοικοι Καλλιθέας θα παραμείνουν οι Ρία Πατεράκη, Χρυσάνθη Μπενέκη και Μαρία Σεμερτζάκη, όπως και ο γυμναστής Νάσος Σκληρός, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ανανέωσε στην γυναικεία ομάδα για 4η σερί χρονιά η διεθνής φόργουορντ Ρία Πατεράκη (1993, 1,85μ.) και θα ενισχύσει την ομάδα του Σταύρου Νανάκου. Η αξιόλογη Κρητικιά αθλήτρια αποτελεί σημαντικό κομμάτι στο ρόστερ. Επίσης, ανανέωσε για ακόμα μία χρονιά ο γυμναστής της ομάδας Νάσος Σκληρός, από τον οποίο έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι οι διοικούντες.

Άλλες δύο αθλήτριες, πολλά υποσχόμενες, θα είναι και του χρόνου μέλη της γυναικείας ομάδας. Πρόκειται για τις διεθνείς και πολλά υποσχόμενες Χρυσάνθη Μπενέκη (φόργουορντ, 20χρ., 1,85μ.) και Μαρία Σεμερτζάκη (πόιντ γκαρντ, 20χρ., 1,60μ.)».

Από εκεί και πέρα, βοηθός του Σταύρου Νανάκου στην τεχνική ηγεσία των Εσπερίδων Καλλιθέας θα είναι ο Θάνος Δήμου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Θάνο Δήμου, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σταύρου Νανάκου. Ο αξιόλογος τεχνικός υπήρξε παλαιότερα στις ομάδες του Σπόρτιγκ και του Κρόνου Αγ. Δημητρίου, ενώ έχει ξανασυνεργαστεί με τον προπονητή της ομάδας μας στο παρελθόν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esperides WBC (@esperideswbc)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esperides WBC (@esperideswbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ