23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΕΣΚΑ: Επανεκλογή Αλεξόπουλου στην προεδρία (pic)

Ο Γιάννης Αλεξόπουλος παρέμεινε στον προεδρικό θώκο της ΕΣΚΑ, παίρνοντας σήμερα μια εκλογή... θρίλερ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με απόλυτη επιτυχία μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΖΕΥΣ και με συμμετοχή 107/109 σωματεία που είχαν δικαίωμα.

Ο Αλεξόπουλος ο οποίος στηρίζεται από την παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα για την ΕΟΚ, εξελέγη με 36 ψήφους στο.. νήμα, έναντι 32 του Βασίλη Ντάκουρη, ο οποίος μπήκε ξαφνικά στον εκλογικό στίβο στηριζόμενος από την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου και διεκδίκησε με αξιώσεις την εκλογή του. Ενδιαφέρον δε, παρουσιάζει και η κατανομή των συμβούλων που στην ουσία είναι υπόθεση των δύο αυτών παρατάξεων. Οπως φαίνεται μάλιστα από τις επίσημες υποστηρίξεις, την πλειοψηφία θα καθορίσουν κάποια ονόματα που είχαν θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητοι.

 

Ο ανεξάρτητος Τάσος Δελημπαλταδάκης είχε μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία με 28 ψήφους που τον βάζουν στη διοίκηση, με τους ψηφοφόρους του να εκτιμάται ότι έκοψαν ψήφους από τον Ντάκουρη, αφού ο Αλεξόπουλος κινήθηκε σε άλλο τοπίο, σχέσεων που είχε από την προηγούμενη προεδρική του θητεία.

Εκτός διοίκησης και με πολύ άσχημο αποτέλεσμα μόλις 11 ψήφων που ισοδυναμεί με... καταποντισμό ήταν ο Δημήτρης Πέτρου, υποστηριζόμενος από την απερχόμενη διοίκηση της ΕΟΚ και πλειψοηφία της προσωρινής διοίκησης, δηλαδή από την πλευρά Βασιλακόπουλου και Αγγελου Παπανιολάου που είναι ο εκλεκτός της για την ομοσπονδία. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ